Over de coach

Jolijn van Dalen: de persoon achter keys coaching.

Sinds januari 2014 ben ik gestart met mijn praktijk keys coachingHiermee geef ik gehoor aan mijn passie en ambitie om jongeren en hun ouders te ondersteunen en te begeleiden in de opvoedingsfase van puberteit en jong volwassenheid. Een tijd die, weet ik uit eigen ervaring, roerig kan verlopen.

Bij keys coaching begeleid ik vanuit een groot geloof in de mogelijkheden van ieder individu: ieder bezit de sleutels die nodig zijn voor een gebalanceerd leven. Ik creëer een veilige omgeving waarin ik vanuit persoonlijk contact jou zal uitdagen, inspireren en motiveren.

In de coaching maak ik gebruik van mijn ervaring in het basis- en voortgezet onderwijs. Op dit moment werk ik in het VMBO als docent Nederlands en Intern Begeleider. Ook de tijd dat ik als pedagogisch consulent werkte, voor een landelijke oudervereniging, en ouders van schoolgaande kinderen ondersteunde, heeft mij veel geleerd. Een natuurlijke interesse in en nieuwsgierigheid naar ‘de mens’ hebben ertoe geleid dat ik verschillende opleidingen en trainingen heb gevolgd. Ik geloof in een levenslang leren.

Ik ben onder andere gecertificeerd Matrixcoach, NLP Master Practioner en heb mij verdiept in het Systemisch Werk. Afhankelijk van de hulpvraag die centraal staat, zal ik tijdens de coaching gebruikmaken van verschillende interventies uit Neuro Linguistisch Programmeren, Matrixmethode, Rationeel Effectiviteits Training, Transactionele Analyse en Systemisch Werk.