Less Stress basistraining

Less Stress is een basistraining die jou leert hoe je jezelf meer ontspannen kunt maken in stressvolle situaties. De training is ontstaan vanuit een samenwerking en een gedeelde interesse van de trainers Marjolein Pothoven en Jolijn van Dalen.

Vanuit hun werkveld (voortgezet onderwijs) zien zij steeds meer jongeren verstrikt raken in hun onvermogen met stress om te gaan. Zij hebben gemerkt dat bepaalde technieken helpen deze stress te verminderen. Deze technieken willen de trainers graag aanbieden zodat jongeren zelf de mogelijkheid hebben stress te reduceren en hanteerbaarder te maken.

Less stress

Less Stress is een basistraining van vijf bijeenkomsten waarin je tips en tools krijgt die je kunt inzetten als (te veel) stress je in de weg zit. In een kleine groep (max. 8 deelnemers) krijg je inzicht in wat stress is en hoe dit zich bij jou uit. Je leert ademhalings-, ontspannings- en concentratieoefeningen, visualisaties en meditatie.

Iedereen ervaart weleens stress. Bij spannende momenten zoals bij een toets, examen, presentatie of bij een lastig gesprek kan een beetje stress (spanning) je helpen om goed te kunnen presteren. Maar te veel stress staat een goed en gezond functioneren in de weg. Die situaties kun je niet veranderen, wel hoe jij je voelt, wat je daarbij denkt en wat jij doet….

Less stress is een training voor iedereen vanaf 12 jaar. De trainers Marjolein Pothoven en Jolijn van Dalen hebben beide ruime ervaring in het onderwijs en in het begeleiden van jongeren. In deze samenwerking maken de trainers gebruik van diverse coachtechnieken en elkaars expertise. Wil je meer weten kijk dan ook verder op deze website of op de website van Marjolein: www.marjolein.pothoven.nl

De training Less Stress wordt gegeven in de praktijkruimte van keys coaching, Coehoornsingel 38 te Zutphen. In vijf avonden (één avond per week) van ongeveer 100 minuten leer jij beter omgaan met jou stress. De kosten zijn € 125,00 (incl. Btw), vooaf te voldoen. Op aanvraag kan de training ook op locatie gegeven worden. Hiervoor gelden andere tarieven.

Voor opgave of meer informatie kun je een mail sturen naar jolijn@keyscoaching.nl of bellen met 0612518690